Bersalin awl

Hi nak tanya ad due 28/5 or hujung2 bln 5 n dh bersalin? Ap tanda2 ye ? Sy skrg 34w ank n3 kerap rasa lenguh2 bdn tumit sakit n tulang blkg org panggil tulang ekor la Kut😅rasa sakit btl..kdg risau Kut tiber bersalin awl sbb tgk ramai bersalin awl huhuhu

6 Các câu trả lời

hii. sy due 30/5 . tk bersalin lagi. haritu risau juga tkot bsalin awal sbb anak kedua ni rasa mcm kerap sakit berbnding yg first. tpi lepas baca pglmn org bersalin , kene betulkn mindset supaya ckup bulan baru bersalin ..so dh tenang balik. Tp hujung nak bersalin memang asyik rasa sakit je .. haha .. semua rasa xkena kaan😅.. tula pengorbanan ibu.. nnti dh sakit contraction betul baru g hosp...

saya due 25/5, so far tanda2 lain takde lagi, perut je lah asek kejung mengeras. kadang nak bangun tu sakit jugak sebab mengeras je. risau kadang tu. tapi malam malam baby active je. dah lah baru 35w ni. kena betulkan mindset balik 😖

sama 34 weeks sekarang..saya pun hujung bulan May kalau ikut kan due date..tapi sebabkan twin,kene la bersalin 2 minggu lagi ,36 weeks 🥹😁memang kerap sakit tulang lah,badan🥲sama2 la kite jaga ye😘

Sama la sy pn due ujung bln 5...blom brsalin..Ari Tu skit nk pijak kki ne dah skit area celah knkang plak...mlm td rse mncucuk2 plak kt area ari2...tp xde sebarang tnda lg...

sy due 26/5..belom bersalin...tp sy dah mula rasa bby asyik mengeras...

hi saya due 27/5 belum bersalin juga