22weeks/5bulan

Due saya 04/11. tapi firasat kuat mengatakan akan bersalin hujung bulan 10. hehe. sbb mengandung sblm2 ni pun slalu awl dari due. sebulan awl. 1 brg pun blm beli. ni kandungan ke 4. rasa xlarat nak keluar beli brg. mengandung kali ni cepat sangat letih dan down dengan nak handle anak2 yg lain lagi. kira2 skrg baru 5bulan preg, besar perut mcm dh nak dekat bersalin je rupanya. sakit pinggang, tulang belakang😢 mengandung sblm ni xpun camni sangat. terasa xsabar nak cepat2 bersalin.

1 Trả lời

hi sis? dah sarapan? ☺️congrats sis pregnant anak no 4❣️👍mmg bila kita semakin berusia n pregnant anak mmg cpt letih...sbb nak urus anak2 lain...mommy n bb dlm perut lagi...so mmg double penat sgt...☺️sis jgn rs down k ...normal sis de perasaan mcm tu... Cume just sharing experience...hehe Sy Ibu anak 5 ☺️☺️mgkn sis boleh list to do ttg keje2 yg nak kena siapkan... mnt tlg anak2 yg da besar kalau de keje2 rumah yg boleh diorg tlg☺️kalau sis penat..take ur time rest k...sakit pinggang tu mmg sbb bila kita berumur n bw bb dlm perut kan...cpt penat.. sis try bersandar dgn bantal k...Cuba dptkan rehat yg cukup for u n baby k ❤️Sy doakan smoga sis dipermudahkan urusan 🤲 Dan keep strong sis...u great mom 💪💪