Susu drop

Nak minta pendapat mommy smua kalau susu drop slalu kena buat ape ye utk banyakkan balik susu tu?saya risau anak tak cukup susu bila menyusu..

8 Các câu trả lời

kalau pam susu keluar sikit tu kire tersumbat kot susu awk. gi lah pergi berurut . nanti yg tersumbat tu keluar balik susu byk sbb breast dah bengkak kan. anak ngamuk tu sebab susu tak puas . lame2 die merajuk nanti taknak minum

1y trước

baby nipple confuse?

anak kalau x meragam lps susu tu tanda dia cukup susu. kekdg mak2 ni saja overthinking anak x ckup susu, pdhl bdk tu elok je x meragam lps susu.

1y trước

kalau anak dah smpai berjam² tak minum susu sbb mmg taknak macam mana plk ye?bila nak susu je ngamok tpy bila bagi dia tak minum pon susunya..

usia baby awak? mcm mana awak tahu baby awak xcukup susu. cuba awak share? baru boleh bantu awak☺️

1y trước

kalau pampers basah okay awak xpe. normal kalau baby fully breastfeed jrg berak. max baby boleh tak berak 14hari

kena kerap bagi dia menyusu, makan makanan yg bole tambahkan susu, always positif,

Try susukan mase mamai, dia nak tak.. Kdg baby tgh nursing strike.

1y trước

Bijak baby awk ye, try bg dlm sudu ke, cup kecik ke. . Mlm2 kerap bg susu. Berat tiap bulan ada kenaikan awak tak perlu isau, insyallah tak lama tuu, baby nk membesar mcm2 peel, nk2 klo dah start explore tgk sekeliling..

Cuba check dgn paediatrician. Sounds mcm baby ada tongue tie.

1y trước

If 3 months maybe baby going through leap. Boleh baca leap kat sini, https://www.thewonderweeks.com/mental-leap-3/. This website sgt berguna & tepat. My baby pun tongue tie, lepas release thank god baby & mummy pun tak suffer.

risau tu yg menyebabkan awk rasa susu tak cukup

kalau anak xmeragam,cukup la tu