Ada tak pernah alami minggu ke-4 pregnancy ada bleed /spotting?

Nak kata spotting tapi almost penuh pantyliner. Tapi dia keluar hanya sekali shari. And tak beturasan . Doc check masih positive baby still dalam kantung . Adakah itu normal untuk 1st baby?

1 Trả lời

Saya time 5w dgn 6w jadi spotting. Tapi alhamdulillah baby sihat sampai sekarang dah nak masok 6 bulan. Cuma time jd spotting tu bnyk bdrest je. Keje rumah langsung tak buat.

5y trước

Brownish je. Half pantiliner