6 weeks keluar darah

korang normal ke 6 weeks pregnant tiba tiba ada darah tapi tak banyak saya takuttt check doc tgok kantung dah ada tapi baby nya tak nampak doc cakap patut dah nampak pastu kantung tak bulat elok . Dia ckp mungkin keguguran . tapi nanti 28/8 dia minta saya datang balik check .

6 weeks keluar darah
2 Các câu trả lời

Sis better pergi ke hospital terus . Nanti diaorang akan scan dari bawah . Takut threatened miscarriage . Tapi boleh jadi juga keguguran . Cuma jatuh sikit-sikit . Nanti dekat hospital diaorang akan scan dari bawah . Sebab saya pun ada pregnant juga scan baby tak nampak langsung kantung semua tak nampak rupanya luar rahim dan baby tak menjadi . Tapi insyallah ada rezeki sis . Tapi pergi cepat ye. Kalau dah ada pendarahan terus pergi hospital tak perlu tunggu . Cakap puan mengandung berapa minggu dan gugur

1mo trước

baik sis terima kasih

semoga baik2 saja