Darah spotting berterusan

Hi..darah spotting saya berterusan since seminggu yang lepas..tak penuh pantyliner tapi setiap kali tukar pantyline mesti ada darah..adakah ini normal atau ada tanda² serious? #bantusharing #risauakankandungan

2 Các câu trả lời

spotting awal pregnant boleh jadi normal/x normal. sis kene jumpe doc n tnya doc. kalau ikut pengalaman sy dan doc tmpt saya, doc bgtahu salah satunya adalah takut ancaman keguguran. tp sis jgn risau2 tau. kene banyakkan rehat, jgn buat kerja berat2. pantau spotting tu incase makin banyak, terus gi emergency.

Jumpa doctor

3y trước

Dah, doctor suruh makan Duphoston and rehat