Due awal Syawal

Nak balik kampung ke tak? Due 16.4.24 nanti. Biasanya abang kakak awal +-1minggu. Kalau ikut tarikh mesti hari raya, atau sebelom raya. Rindu nak jumpa keluarga, sedara mara di kampung. Tapi kan musim raya di kelantan biasanya jalan jem. Nak balik Kelantan dah rempuh jem, nak datang KL rempuh jem lagi. Dah banyak tahun tak raya puasa di kelantan. Rindunya....

19 Các câu trả lời

Sy due 20/4 . Kalau ikut turn blik kampung sy tahun ni tp xnak ambil risiko so stay dkt rumah jela. Raya rumah mertua . Kalau ikut anak 1st kluar bbrpa hari sblm due date