mabuk teruk

Muntah2 tak boleh makan mnum.

2 Các câu trả lời

Hurm..klu xleh mkn sis kne pkse dri mkn juge..wlaupn dlm kuantiti sikit..tkut nti bdn xde tenaga nti effect dkt bby.. xdpt mkn byk skit..jnji alas perut.. jika xleh mkn nsi..try mkn bubur ke.. roti ke.. sis try n error tgk bdn sis blh trima mkn apa.. air kne byk minum air kosg.. klu xleh telan air suam..sis minum air sejuk..jnji bdn x alami hydration.......mg d pmudahkn segalanya...aamiin..jg dri ea 😉

Sis kne jgk cuba makan .Bia muntah takpe janji makan ye. Sy pon mual2 teruk jgk lg ada gastrik perut senang masuk angin dan cepat rasa nak muntah. Tp sy cuba mkn ape yg sy rse nak mkn. selalu Paksa je mkn lepas tu nak muntah. Muntah je lpas tu mesti lega sikit. Minum air masak bnyk2 waktu siang cuba kurang time nak tdo supaya tak menganggu rehat kita dimalam hari. Rehat bnyk2 ye mom to be.❤️