baby

Hi mumys sy nak yanya ye...baby sy 1bulan 3mgu masih susu badan..so boleh ke sy mnm milo...bab takut susu drop...

2 Các câu trả lời

Milo, horlick, susu, soya(ank ekzema tak boleh sy rasa), ni boleh galakkan susu..boleh je sy rasa awk.. caffeine je sy tak galakkan..cm kopi, nescafe ke..nk minum boleh tp kurangkan la..secawan sehari ke..

x boleh minum ke..? sbb sy kje pusat berpantang memang milo yg d hidang utk minum ptg..