Susu badan drop

Hi, nak tanya, cemana nak bagi baby 1 bulan suka minum susu badan ye? Anak saya 1 bulan mcm tak minat dah nak susu badan sbb dah terbiasa susu formula. Awalnya bg susu formula sbb susu badan sikit sgt kluar & baby nangis tak ckup susu. Now susu badan sy drop sgt, ada tips tak nak meriahkan susu badan balik?

1 Trả lời

Boleh bg direct tak? Bg direct nnt makin lama makin byk. Ptt dr awal tak bg formula..cuba bg direct balik..jgn fikir baby nangis sbb tak cukup. Baby sebulan minum sikit je..susu ibu mmg cpt hadam sbb tu baby selalu mintak berbeza dgn susu formula anak boleh tidur berjam2 sbb lambat hadam.

4mo trước

Ohh sebulan still boleh fix..cuba bg ms dia mengantuk/mamai. Buat skin to skin..