Baby 4 bulan reject susu formula

Anak sy 4 bulan reject susu formula, try bagi susu soy dupro. Kadang2x nak kadang taknak. Susu sy da makin drop, so sy nak die minum susu formula sebagai backup. Susu ape yang ok ye mommies?

2 Các câu trả lời

susu soya memg bdk2 reject sbb rse lain sikit.. susu nie memg kne try n error.. sis bley cbe dr brand yg murah2 mcm lactogen, dutch baby, dupro dlu bru la try hrga2 mahal sikit.. klu sis bru 1st tyme nk cbe formula, normal ye utk anak reject sbb da biasa bf..