Kandungan berapa minggukah anda bersalin?

Hi mumy . Boleh kongsi tak.. brapa minggu kndungan korang bersalin.. tnpa paksaan.. ada ke yg bersalin 34 minggu - 36 minggu ? Slain dr paksaan and ceaser. . Yg normal punya bersalin.. cuma nk thu. Sng nk buat persediaan awl.. sbb skrg dh 32week. tQ#bantusharing #firstbaby #mommybuntu #pregnancy #bantusharing

2 Các câu trả lời

Saya brsalin masa 37week.. baby kluar awal nk nmpak donia tipu2 ni.. 😂 brg pn saya xsempat siapkn semua, awak start 35 kne siap semua brg tau.. sbb 37-40week itu dlm waktu 9 bulan. So memg kne get ready dri segi mental brg2 n rohani.. bru lah meneran dlm keadaan tenteram hihi.. bnyakkn baca doa nabi nuh. Selawat n al fatihah.. innsyaAllah hati tenang n blh fokus meneran nanti.. air selusuh plak klu blh minum masa rse contraction yg setiap sejam. 😃 semoga brmanfaat n dpermudahkn urusan nanti sis.. 😃, saya hanya share pengalaman saya

mcm sy 34minggu czer sbb alami pp type 3 iaitu placenta previa type 3