Paksaan bersalin

Hye mommies, Sy nak tanya lah / minta share kalau ² sape2 mommies yg ada pengalaman bersalin paksaan. ? sbb baby sy besar

2 Các câu trả lời

Sy ade pengalaman kena paksa bersalin..tp disebabkan hujung2 tu ade darah tinggi..ade kena masuk kan belon tp x smpai seminit dah keluar smula..pastu kne induce tp bukaan cuma 3cm je...pastu sy bersalin czer sbb baby dah terbelit tali pusat..

5y trước

Tu laa, sy dah kna masuk ubat pun still 3cm. Perut mengeras je tp sakit kontraksi tu xde. Penat dah dok bt squat & jalan. Ada tips lain x?

Da brape weeks mummy?

5y trước

Dah 38weeks. Hmm dah induce ubat pun masi 3cm