scan

Hi mummys all... Nk tnye, hri nie sy pi scan doctor ckp my kandungam dlm 4week mcm tu... Memang kecik sgt2 blm nampak apa2.. klu ikutkan LMP 6week +.. siapa ada pengalaman mcm sy.. risau sgt2? tq semua

2 Các câu trả lời

Ya..sy pun. Mybe sy jauh lg dr sis..ikut lmp dh 12mggu tp kandungan bru 5-6mggu 😀siap refer hosp lg..tvs scan..bru tau due..sblm tu ada kantung jr..now dh 15weeks 😊

Macam sy dulu sis. Ikut period 6w. Tapi scan 4w. Macam tu jugak. Jgn risau kay. Tggu scan 12w insyaaAllah dh nmpk baby nd heartbeat.