Kantung tiada Janin

Hi mommies.. Kalau ikutkan LMP sy kandungan 6w6d Semalam saya scan di klinik panel..ukuran kantung nampak 6w4d.. Arini saya scan di klinik lain ukuran kantung 7w4D.. Lepas tu doktor cakap xnampak janin..doctor suspect blighted ovum.. Incase 2mggu lg kalau xnampak janin lg akn akan bagi ubat utk turunkn.. Rs cm stress bila doctor ckp mcm tu..sedangakn LMP sy 6w6d Ada x yg mommies yg pengalaman mcm ni.. #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #8yrsOfWAiting

Kantung tiada Janin
4 Các câu trả lời

Sya 1st scan nmpk kantung n doc ckp mcm ada janin tp trlalu kecil utk nmpk. Doc minta dtg lagi 2weeks tapi bru2 ni sya mcm ada spotting pegi klinik lain utk scan semula kantung ada tp doc ckp janin tk nmpk sya dh 6w5d. Doa yg baik2 ye semoga Allah lindungi kita semua 🤲🏻☺️

1y trước

Tu la mcm doctor smlm terlalu awal dia bg conclusion…rasa down sgt..sbb ada je kawan2 yg janin & heartbeat nampak 9-10w…

sama mcm sy sis😞 7w3d sy hanya nmpk kantung jugk..repeat scan lg 2minggu.. kalu xnmpk jgk doc akan bg ubt utk turunkan.. stgh org ckp normal.. nampak janin or heartbeat nnti 8w ke atas.. kita doakan yg baik2 ye sis

1y trước

lps raya sy kene repeat scan awak… dlm hati ni risau sgt.. tp sy cuba positif kan diri sy ni..inshaa Allah semoga d permudahkan urusan kita smua .. allahumma aamiin🤲🏻

Sama macam i masa first pregnancy. Its okay dear. If on week8 still takde heartbeat, sis cuba lagi ya. Doakan yang baik2. allah yang maha merancang. Mungkin sis akan dapat rezeki yang lebih baik. Aminnnnnn

1y trước

Aminnn…tq mommy…

Saya 2 kali mcm ni. Sama jugak. Kantung ada. Janin xda. Semoga dpermudhkan urusan

1y trước

Aminnn terima kasih…