bleeding

Hi mummies.. sy pregnant 5 wks.. ada bleeding.. dh pi klinik n scan doctor ckp bleeding mungkin sbb implantation atau simptom keguguran... Tapi dia x bg duphaston.. doctor ckp if miscarriage kantung x jatuh sendiri klu consume ubat tu.. kena cuci... betul ke mummies.. risau sy.. siapa ada pengalaman bleeding mcm sy.. boleh share..

1 Trả lời

Sya ada mkn ubat duphaston 1st pregnancy.. Tpi bukan rzki sya.. Janin gugur dgn sendiri nya tnpa perlu D&C .. Mgkin bkn rzki sya..