scan baby

Hi mummy..nk tny klu 20 week jantina mmg dh comfirm ke?dengar2 klu boy mmg senang nampak..klu girl susah ckit..betul ke?klu dh tau senang nk prepare barang☺️

1 Trả lời

20 weeks macam baru sangat lagi. Biasa kalau jantina girl, mungkin boleh jadi boy lepas tu sebab belum fully form. Ade yang eksaited terus beli baju girl, lepastu tak scan dah hihi saya scan masa 26 weeks, 30 weeks, 34 weeks. Sama je jantina nya. Ni tunggu nak delivery pulak betul ke jantina sama. Macam main esperimen gittew 🤭