Ceazer

Nk tnya ckit klu dh pnah ceazer 2 kali klu kali ke3 hmil lg comfirm ka kna oprate jgk tp sy first ceazer 2009, second 2013

2 Các câu trả lời

Czer jgk sis..first czer sy thun 2009,second 2012..skrg pregnant ank no3 doc dh ckp awal2 dah mmg akn czer jgk.walau 2nd czer tu jrak 7 tahun dan kene ikat terus.tp ade kwn sy 3x czer tp die xnk ikat so doc bgthu risiko bersalin lg skli atas tggjwb sndri.pastu jrk pregnant tu dlm 10 thun.

5y trước

Yea..ikat spya tak mengandong lagi.risiko kalo lebih 3x czer.

Selalunya czer jg sis.