nak comfirm dgn mummy semua yg pnah scan gender klu mcm ni nmpak boy or girl?

agak blh pcaya x kluar sama mcm scan

nak comfirm dgn mummy semua yg pnah scan gender klu mcm ni nmpak boy or girl?
6 Các câu trả lời

sy nampak macam gurl. symbol burger. dn 3line. usia kandungan awak skrg? mcm sy 1st & 2nd baby keluar sama mcm yg discan. alhamdulillah baby xscam mommy dia😅. tapi masa 1st baby tu mmg beli unisex punya baju. yg 2nd baby je sbb setiap kali scan mmg doctor confirm jantina baby termasok bila buat detail scan pon doctor ckp jantina yg sama. terus beli baju sikit. hee.

12mo trước

mudah mudahan awak xkena scam. aamiin aamiin ya mujib❤️

kadang x betul juga scan. kawan saya ramai yg scan lain kuar lain😂tapi setakat dri anak 1st n 2nd,dua2 tepat jantina. sya x scan klinik biasa. saya pi scan kt Sono. 30weeks keatas saya akan scan 5d n scan jantina. dua2 tepat. Kalini mengandung anak ke3 dah 38weeks,nanti nak pi scan juga tgok boboy or girl2.

12mo trước

alamakk..tula kan..kita dah xcited nak baby girl sbb dah ada 2 boy😂

nant2 mest ade scan lg kn.. so klu konsisten Dr ckp jantina yg tu je.. memg btol la tu..

Awak scan berapa weeks?

12mo trước

22 week

Girl

girl