Tendangan bayi

Hi mummy2 semua.. saya nk tanya kandungan saya dh 5 bulan lebih normal ke tkda rasa pergerakan baby dlm perut selalunya berapa weeks akan rasa tendangan baby tu ? ?

30 Các câu trả lời

saya 21 weeks. baru start ras regularly. sebelumni jarang sgt. now, tgah hadap laptop pun si kecil dok tndang🤣

saya nak masuk 11 week tapi ada rasa benda bergerak tu baby ke eak? rasa kt tempat masa buat ultrasound.

2mo trước

ha iyaa... rasanya memang halus je... rasa masa badan tengah relax nak tido.

biasa nya gerak tu tk rasa sgt.. dia rasa mcm denyut dlm perut.. tpi klau kita active i think tk rasa

16w sometimes mcm ada rasa something bergerak dlm perut. tp halus je. i guess it's my precious baby

20w sy rasa...skrg da 22w...makin kuat terasa,kdg tu pegang dr luar perut boleh rasa tendangnya

sy 17week pun msih blm rase tendangan atau gerak bby lg...hrp semuanya baik2 je...

Cuba tekan2 sikit bwah pusat...Bernafas mcm biasa.. nt akan ada rasa berdenyut mcm nadi..

Sis sya 19weeks da rasa... Siap rakam first kick 🤣😍sekarang siang malam gerak 💛

15w - 16w dah mula rasa. maybe sbb anak ke 3. jadinya cepat tersedar. heheh.

Saya baru he rasa. Start 18weeks.

2mo trước

Saya pun dah 18w. Macam mana nak tahu rasa tendang? Perut rasa ngilu eak?😂