pregnancy

mummy² boleh share x pregnant brapa week baru ada simptom mual + muntah ? buat buku pink kandungan brapa week paling sesuai ?

52 Các câu trả lời

No symptom at all until 8 weeks.. Lepas tau je preg baru la morning sickness datang tu pun time gosok gigi je. Alhamdullilah.. Allah permudahkan uruskan..

Saya dulu awal awal takde morning sickness. Masuk trimester kedua baru ada 😅 Buku pink boleh start buka masa week ke 5, jangan lebih minggu ke 12

Jgn diminta sis. Tkt xleh hadap nt. Sy since 5w smpi skg 10w muntah2 loya mkn kurg mulut pahit. Smpi tahap mnum air msak pun muntah.

5y trước

Smoga alahan ni semakin berkuranglah hendaknya...

Alhamdulillah sya xde alahan mual dan muntah sgt. Kalo rasa mual pun pd 3bln ke atas,itupun pd benda² yg bau wangi sgt atau busuk sgt.

sy langsung tkde alahan dri trim1 smpai skg dah msuk trim3 lngsung tkde pape hehe..tp emosi tkyah la tnya🤭memang tk hairan la..

8 weeks pregnant. Alhamdulillah setakat ni rasa mual2 je. Tapi angin satu badan tak tahan. Asyik nak sendawa je

Saya tak munta2 tp mcm2 nak d makan sampai kasihan tengok suami asal jon mesti kirim mcm 😂😂 baru 6 minggu

Depends... Ada yg xde morning sickness..mcm saya xde. Ada org lps tau pregnant,br dtg morning sickness tu ..

Sy start tu mgandung. Msa tu dlm 3 weeks. Smpai skrg almost 11 weeks. Loya2, angin 1 bdn & sakit blkg