buku pink

Hai korg buka buku pink week ke brapa?

60 Các câu trả lời

Sabtu sy pegi scan kt swasta dia ckp dh bleh buka buku.. Smlm pegi kk.. Tp kk suh dtg pd 23/9. Ingtkn bleh buka awal sbb first time dan skrg dh 7 week lebih.. Moga kita diprmudahkn urusan ye sis☺️

5y trước

Sama la sis 23/9. Skrg desa tak bgi bukak buku awal2..sb katanya bby xnmpk lgi..

ank 1st n 2nd msa 8weeks ank 3rd msa 7 weeks..tu pn sbb alahan truk sgt..klu x mmg mlas nk buka buku lg 😂😂

week 11 🤗 cantik kalau bukak dlm week 8-12 week tuh sis huhu moga dipermudah yaaa

Week ke 6 dah buat. Sbb kira ikut period dh dua bulan, rupanya baru 6w kikiku

4w 😂 sbb late ovulation. Ikut last period 8w. Tapi ikut scan baru 4w.

Week 7 dah buka.. Sbb ank first.. Nak pemantauan awal untuk baby...

Kk area saya ni mmg suruh buka buku baby dah 10weeks

Sy buat 16week..ank ke 4..heheeh nurse bising..😅

Week 13.. Tp misi pesan seeloknya sblum week 12

6 minggu sebaik tau pregnant terus buka buku