Minum kopi utk mummy preggy 6w

Hi, mummy preggy 6w boleh minum kopi tak ? Sbb teringin sangat2

6 Các câu trả lời

Nak merasa sekali boleh. 2 jam sebelum/selepas makan nurse ckp. Tapi ada doktor ckp jika kita minum yg merendahkan hb seperti kopi akan menyebabkan ubat kehamilan berkurang sbyk separuh dos so x recommended la.

bole je klu setakat nak merasa .. jgn pulak seharian tue kita asyik minum berkafien jaa ... dh minum berkafien bnyak kan minum air masak .. jgn minum kafien pastu makan ubat .. mmg xbjlan laa ubat tue 😁

boleh mommy 😉 tp xboleh byk sbb kafein xelok utk perkembangan janin

Sy hari2 mnum.. Tpi klau hb u xokay better elakkan

boleh..1 hari 1 cawan je 😊

boleh tp jgn byk