Mummy preggy

Salam. Saya baru je preggy 6w. Susu apa yg bagus utk mummy dan baby. Sbb saya x mkn sayur. #firstbaby

7 Các câu trả lời

Saya minum anmum mmg terbaik baby pon mbesar dengan sihat . Tapi kalau nak tau susu apa yg paling okay pergi mintak semua sample susu dekat website susu . Senang dapat try semua jenama . Mana yg berkenan kat hati boleh terus consume

Sy dulu minum anmum..lps tu minum dhl..tp doc penah ckp xkisah pun minum susu apa2 yg penting minum susu demi kuatkan tulang ibu & baby..

cuba try similac mom,susu nie perisa vanila,alhamdulillah saya consume susu nie,hb xpernah low 10 keatas,bby pon aktif.

Baru try enfamama ...menbuang pon sedap....dulu time x minum pape tu sye smbelit...amin skrg dh ok....

tak yah minum susu dulu. makan folic acid je. lepas dah bukak buku pink semua baru start minum.

Susu khas utk ibu mgandung sis..

Sy minum enfamama