teringin kopi

Assalamualaikum mommies semua.. Saya dari before pregnant memang tak boleh minum kopi sebab akan sakit perut dan pening2.. Tapi sekarang, rasa teringin sangat.. Ada yang bole gantikan kopi tak?? Suami tak kasi minum kopi sebab takut bahayakan baby.. Tapi teringin sangat2..

2 Các câu trả lời

Sy pula sis, mmg pengemar kopi dn nescafe. Sblm preggy mmg 2 cawan sehari klau x kpala bleh pening😂. Tpi beberapa hari sblm sy lewat haid dan + hamil, sy ada minum kopi segelas, payah nak hbis kn. Minum separuh je. Skrg smpai 20weeks lgsung x boleh minum kopi dn nescafe, x pula pening kepala.😅.

Sis boleh je mnum kopi @ berkafeiin nie tpi hnya scwan je shri..Sye dlu xmnum jga tpi teringin mnum sikit..Xade ape2 pon cma jgn berlvihn..Ambik syrt je