luka terbuka

Hai mummy.... Sy nk tnya... Skrg ni sy ngah berpantg hari ke 20...pgi tdi msa nk cuci luka kt perut....luka di bhgian hujung terbuka skit n ad nanah.... Dan kbetulan hri ni misi datg melwat kat umh tdi...dia ckp xpe...nanti luka yg terbuka tu akn tutup kembali...tpi perkara ni buat saya rsau....ad tak mummy kt sni pnah terjdi mcm sy...n bole share ubat ap yg mummy guna....sy berpantg sndiri....

2 Các câu trả lời

sis saya pon ari ni 17 ari ni terjadi sama jgk hjung kanan sy terbuka skit jaa.. tapi nurse tekan klua nanah skit xbyk pon.. saya down n isau sgt ni... betoi ka tu xda pa n akn baik nnti... 😭😭😭😭

Hai mommy . pernah jadi macam tu . bukaan hujung sebelah kiri terbuka sikit , tapi saya punya luka tu tak bernanah . cuma berair jee . masa tu berpantang hari ke 19 . saya pegi klinik . then doc bagi antibiotik dan ubat sapu , alhamdulillah baikk . antibiotik tu saya makan sekali jee. hihi . tapi ubat sapu tu saya guna kerap . yang penting , lepas mandi tu lap bagi kering betul² . duduk depan kipasss... sis bole sapu minyak kelapa dara jugak kat situ . mula² pedih sikitt , tapi lama² alhamdulillah baik .