hi mummy

sy nk tanya sy beranak czer sbb bby sonsang dn air kentuban kurang.. sy Baru 8ari berpatang..sy nk tanya makanan berpantang czer ikan apa yg blh di mkn untuk ibu yg czer yer... anak firts

1 Trả lời

Hi sis, sy czer jgk.. Hr ke3 di hosp, hosp dah hidangkn ikan kembung.. Sy mkn je sbb doc kata, kalau x allergic boleh je mkn apa2. Elakkn mkn mknan yg kita allergic je.. Sy ada mkn ikan pari masak kari jg.. Ok je.. Sy cuma elakkn mknan yg sy alergic shj..