Bleeding early pregnancy

Hi mummy, nak Tanya. Ada tak mummy yang bleeding waktu awal pregnancy? Ni pregnancy sy yang kedua. Pengalaman first pregnancy yg sebelum ni tak ada bleeding. Usia pregnancy sy baru 6minggu2hari .semalam Ada kluar bleeding sikit. Perut tak Ada rasa Sakit pun. Normal ke?

2 Các câu trả lời

Sama seperti saya, ve di pregnancy test kit. Jumpa doc , dah disahkan hamil cuma kandungan lemah.. tapi dalam masa yg sama saya period

2y trước

Anak pertama saya gugur, tapi takpe la mungkin tak ada rezeki

rjuk doc sis

3y trước

TQ sis. mmg ada plan nak refer doc ..