Bleeding early pregnancy

Hi mummy, ada tk kt sini yg pernah ada pengalaman bleeding agak banyak jugak masa awal pregnant? Saya bleeding 2 hari lepas and start makan duphaston lepastu.. skrg bleeding dah berkurang.. 4 minggu lepas saya buat early scan dr scan dah 6w nk msuk 7w mcm tu.. then bleeding hari tu saya pgi hosp dr ckp kantung tk membesar.. makin mengecil.. scan 6w2d je🥺.. ada tk mummy yg ada pengalaman mcm saya? Pregnancy tu menjadi ke?🥺 saya harap sgt takde apa2

2 Các câu trả lời

Ya Allah s.w.t...awk kena refer kat Hospital mcm tu..risau bleeding 😢 punca2 baby tak okey 😢..jaga kesihatan ye..semoga dipermudahkan semua urusan awk sis..ape2 pun kuatkan semangat..jngn stress2 dan buat kerja yg berat2..sbb kandungan awk masih kecil tu 😢...

sekarang ada buat scan? klu kantung mengecil means kndungan xmenjadi.