Fibroid pregnancy

Hi mummy! I had a miscarriage haritu and I got to know sbb when I did my first scan dapat tau ada fibroid in my uterus. But, alhamdulillah im pregnant again after 5 mth trying :’) So far doc diagnosed kan my fibroid x membahaya kan sbb jauh dari rahim. But, was wondering if ada mummies out there boleh bagi tips pemakanan or any success stories yg fibroid dia mengecik etc. #bantusharing #adviceappreciated #firstmom Thanks mummy 🫶🏻❤️

5 Các câu trả lời

saya ada fibroid dulu way before pregnant. say no to anything yang soy-based! air soya, kicap, tempe, tauhu.. elakkan semua ni. banyakkan sayuran hijau dan makanan bernutrisi.

3mo trước

Thank you sis! Tu la i pun tgh nak try makan sayur. Tak suka sayur huhuhu. If u dont mind me asking fibroid u still ada lagi ke? And if boleh share ur pregnancy journey if ur comfortable. Thanks!