Tips first time nak buat BSP.

Hi mummy, esok saya kena start buat bsp result cantik, boleh bg tips tak? First time kena buat bsp 😬. Malam ni start puasa.

1 Trả lời

bsp x perlu puasa. mgtt je yg kena puasa. mlm boleh mkn bila je awk rasa nak makan. tapi jaga portion. jgn byk sgt jgn sikit sgt. sye buat bsp last mkn 2 3 pagi. mkn nasi la burger la roti canai la. tapi minum air masak. nak minum air manis boleh tapi krg kn manis. atau buat kosong je. xyah ltk gula. result pagi sye selalu 4.1 or 4.3. lagi 1 sye nak pesan, buat bsp jgn takut utk makan. sye dulu tkut nk mkn bila kena buat bsp. nahh bsp kemain tinggi lagi. x mkn pon dpt 7 8. now mkn je ape nk mkn, tapi control portion. result cantik je. sblm mkn x lebih 5, lps mkn xlebih 6.

2y trước

makan mcm biasa cuma better minum air kosong je. and 2 days before tu jgn lah makan makanan yg manis2 or yg boleh menaikkn paras gula. contoh buah pisang ke.