BSP (2 petang)

Ibu2, jika result 6.6 ok x? Ni result BSP utk pukul 2..saya buat sndiri .ni second BSP dan first time buat sendiri..

3 Các câu trả lời

kalau pagi kene bawah 5.3 .. lepas mkn kene bawah 6.7... mkn suku paruh wak elak yg manis.. sy ni kalau mkn manis susah sngt nak turun.. bila hari cek bsp memng sy tak mkn manis..

2y trước

aah..Tu la takut kena ambil ubat je..rasa telebih potion sbb mmg langsg xde ambil makanan manis klu dh bsp..😅

2jam selepas stop makan atau 2jam selepas buat bsp pagi?

2y trước

2 jam selepas mkn tghari

ok, lps 2 jam mkn bacaan kne 6.7 ke bwh

2y trước

Alhamdulillah..telebih potion la klu mcm tu😅