Tips result bsp cantik?

Hi mummy, ada tips tak untuk result bsp cantik? Esok first time nak buat bsp.

1 Trả lời

sekurang2 nya 2-3 hari sebelum bsp jgn ambil makanan/minum manis. seeloknya makan malam sebelum 8pm & bykkan minum air putih/lemon kosong. jaga elok2 tau bsp ni mommy sbb gdm on diet doc kasi 2-3x je max. sangkut salah satu terus kena on ubat/insulin.

2y trước

Sy pon first time nak wat bsp.. Skang ni dok bloated, berangin semacam... Bila baca komen ramai ckp kena minum air masak byk.. Tp xtau laa sy boleh minum ke x, sbb bila byk ngatt minum air masak dia mcm nak muntah😂😂😂