baby 6month.

hi mummy. baby saya bru nak masuk 6 bulan. nak try makan bubur. tapi tak tahu berapa banyak patut bg dia makan. mcm mana nak agak ye? kalau baby nakk. terus kan bagi je ke. smpai habis 1 mangkuk kecik? atau try beberapa sudu je dlu? ?

2 Các câu trả lời

Try sikit2 dulu.. Klu baby mmg dh bersedia nk makan, dia mmg akan mkn byk.. Ada baby yg blm bersedia, jd die buat rasa2 je dulu...

try bg sikit2 mknan sb Bby bru fasa merasa 6bln nie..Klu dia mula2 xmkn bnyk tu tnda bru nk kenal2 n.Rasa mknan..Dont give up