RESULT BSP TINGGI

Hai mummy. Nak tanya, ada tak yang result BSP nya 14 ke atas.? Ada tips tak nak turun kan bacaan BSP. Saya twins pregnancy, normal ke kalau result bsp tinggi macam tu?

1 Trả lời

tinggi sangat tu. saya yg 6.8 pun depa kata tu dah tinggi. elakkan makan yg terlalu manis. banyakkan makan sayur hijau2. kalau bsp terlalu tinggi kemungkinan akan kena cucuk insulin.

6mo trước

makan nasi portion sedikit,lebihkan sayur-sayuran & kena makan buah sedikit. air masak je utk sementara waktu ni.