Boleh makan Anggur?

Hi mummies! Sekarang saya dah masuk 18weeks. Pernah ada history gugur sebelum ni. Pelik sikit soalan saya. Boleh ke saya makan buah anggur? Hari tu mak saya dtg ziarah belikan sy buah anggur. Then mak mertua saya pulak marah sbb makan buah anggur. Katanya buah anggur tu bisa mcm nenas. Boleh menyebabkan gugur. My mom bila sy tanya dia kata tak pernah tahu pun. Ada ke mummies yang pernah dengar pasal ni? TQ.

20 Các câu trả lời

Semua jenis buah boleh dimakan masa hamil ...cuma jgn ambil atau mkn berlebihan .