Boleh makan Anggur?

Hi mummies! Sekarang saya dah masuk 18weeks. Pernah ada history gugur sebelum ni. Pelik sikit soalan saya. Boleh ke saya makan buah anggur? Hari tu mak saya dtg ziarah belikan sy buah anggur. Then mak mertua saya pulak marah sbb makan buah anggur. Katanya buah anggur tu bisa mcm nenas. Boleh menyebabkan gugur. My mom bila sy tanya dia kata tak pernah tahu pun. Ada ke mummies yang pernah dengar pasal ni? TQ.

20 Các câu trả lời

Blh je mkn.... Sya hari2 mkn... Alhamdulilalh kndung masi sihat... 10week1Day

Bole je mkn tp jgn byk sgt sbb manis kn..n klu bole kopek kulit dia skali.

😅 tak pernah dengar lagi buah anggur bleh menyebabkan keguguran..

Boleh mkn sis... Semua makanan kite boleh mkn.tp berpada2😊

Keguguran akan menjadi tipis bila kandungan bertambah usia

5y trước

Kalau boleh tu jaga la sis hehe. Sy pun xlayan sgt apa yg sy mengindam huhu

Anggur blh je mkn..sy pun slalu mkn..

pernah dgr.. tp mkn skit2 dh..

boleh ke mkn kunyit?

4y trước

sis nak makan kunyit yang macam mana?serbuk ke nak yang mentah?

boleh ja,

Blm prnah dgr pula sis.rsanya bole mkn ba....

5y trước

Tu la sis. Sy pun first time dengar. Huhu.