Buah Anggur

Assalamualaikum semua. Nak tanya betul ke buah anggur tak boleh makan di awal kehamilan ni? Saya baru 6 minggu mengandung..

2 Các câu trả lời

Xpasti. Tp sy awal kehamilan mmg makan anggur. Anggur hitam tu manis bbanding anggur purple merah2. Alhamdulillah baby sihat dan ok je.. Ikut bdn masing2 kot. Hehe

5y trước

Okay. Tq ye info nya 👍

Boleh sis.. Tapi berpada2... Boleh tgk dkt ruangan nutrition... Dekat situ sis boleh tgk knp anggur perlu dielakkan...

5y trước

Okay2.. Tq info 👍