Lampin Bayi Eksklusif dari Applecrumby Untuk Dimenangi!

Mummies, jom sertai peraduan mudah ini dan menangkan set lampin dari Applecrumby! Nak sertai klik sini: https://community.theasianparent.com/contests

Lampin Bayi Eksklusif dari Applecrumby Untuk Dimenangi!
366 Các câu trả lời

𝗝𝗔𝗪𝗔𝗣𝗔𝗡 : B ✅ 𝐃𝐎𝐍𝐄 𝐀𝐋𝐋 𝐒𝐓𝐄𝐏 ◉‿◉ ❛❛SEMOGA ADA REZEKI SAYA, IBU YANG BAKAL SERAH DIRI UNTUK CEASER 6MINGGU SAHAJA LAGI❜❜ ═✿╡°✧ 𝐓𝐄𝐑𝐈𝐌𝐀 𝐊𝐀𝐒𝐈𝐇 ✧°╞✿═ 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 INSTAGRAM: @aziemasira

Jawapan 👉 B Instagram ; zynutzy Thank you for this amazing giveaway. 🙏 Hope to be the lucky mommy to win. ✨🎁💖 Best of luck to me, Your Ultimate TOP FAN 🥇🙏 . May this Ong-Gerrr Year brings prosperity, good health, good fortunes and bright beginnings for your business endeavours in many more remarkable years to come.

JAWAPAN : B (Perfect for Overnight and Travelling) Semoga ada rezeki untuk baby saya pakai diapers from applecrumby yang lembut ni. Dah lama dah saya aim nak beli and pakaikan untuk baby saya yang bakal lahir bulan 1 nanti. Done follow @applecrumby.official @theasianparent_my INSTAGRAM: @shhrhamalina

Hi AsianParents & Applecrumby team, Packaging yang betul untuk Airplus Overnight Tape Diapers adalah packaging B! Semoga ada rezeki saya dan anak perempuan saya untuk contest ni. Saya doakan semua yang membaca komen ni sentiasa sihat selalu dan dimurahkan rezeki ibu dan anak ❤️🥰🌹

Jawapan : B Applecrumby overnight tape diapers menjadi pilihan baby saya dari newborn sehingga sekarang .. selesa, tahan lama , tak bocor yg paling penting tak berbau 😍 Semoga ada rezeki ank untuk peraduan ni 🤲🏻 @applecrumby.official is the best selection mommy to their kids ✨

Done follow @theasianparent_my & @applecrumby.official Jawapan saya B Love sangat dengan applecrumby ni sebab ia antara pampers yang 100% free chlorine. Memang sesuai sangat dengan skin anak saya yang sensitif ni Moga ada rezeki untuk anak ❤️ Love, @roqqaia @mami.anaqi

JAWAPAN: B (Bungkusan Pink) Semoga ada rezeki buat saya dan baby yg bakal lahir bulan 2 tahun depan. Teringin sgt nak menang setiap giveaway dari TheAsianParents tapi belum ada rezeki lagi. Hopefully this time ada rezeki saya dan baby. Ins Shaa Allah Aamiinn ♥️

Jawapan: B Recently I just got my hands on applecrumby 11.11 sale, grab the buy 6 free 2 deals. Absolutely love every detail & features of the diapers. It is also very gentle & soft on skin. Truly love it. Hence applecrumby have become my favourite for my baby.

Jawapan: bungkusan yang sebenar adalah B Semoga anakku Muhammad Fattah Berpeluang untuk memenangi Applecrumby Airplus Overnight Tape Diapers 😍😍 Instagram : faezahtul azaini ✅️ done follow @theasianparent_my ✅️ done follow @applecrumby.official