Lampin Bayi Eksklusif dari Applecrumby Untuk Dimenangi!

Mummies, jom sertai peraduan mudah ini dan menangkan set lampin dari Applecrumby! Nak sertai klik sini: https://community.theasianparent.com/contests

Lampin Bayi Eksklusif dari Applecrumby Untuk Dimenangi!
366 Các câu trả lời

Jawapan : B ✅Done follow IG @theasianparent_my & @applecrumby.official Terima kasih theAsianparent membuka peluang untuk para-para ibu. Semoga ada rezeki buat anak saya untuk menangi Appleceumby® Airplus Overnight Tape Diapers. IG saya : @nurulaini6641

CARI PILIHAN YANG TEPAT Answer: B perfect choice for overnight and long journey travel !!! Applecrumby diapers are Patent Protected 100% CHLORINE FREE, making it friendly to your baby's bottom and the environment! INSTAGRAM: @azwniazmn 🤍🤍🤍

JAWAPAN : B Saya suka brand apple crumby nii sebab dia antara salah satu brand yang mesra alam.Sangat selamat untuk dipakai oleh baby. Bahan semulajadi yang digunakan turut meyakinkn para ibu-ibu diluar sana untuk memilih apple crumby sebagai diaper no 1!

Jawapan yang paling tepat adalah B Diapers applecrumby ni antara product local yang setanding dengan product antarabangsa, qualiti yang sangat berpatutan , qualiti yang terbaik dengan harga yang sangat RAHMAH , tahnkyou apprecumby ‼️‼️❤️

Jawapan B Semoga ada rezeki untuk bakal anak pertama saya 🤍 100% Bebas Klorin, sangat kering dan menyerap, bulu lembut dan cantik! Saya teringin nak menang hadiah daripada theasianparent. ❤️ semoga saya ada rezeki untuk kali ini ❤️.

JAWAPAN: B (Bungkusan Pink) Semoga ada rezeki buat saya dan baby yg bakal lahir bulan 3 tahun depan. Plus teringin sgt nak menang setiap giveaway dari TheAsianParents tapi belum ada rezeki lagi. Hopefully this time ada rezeki saya dan baby♥️

Jawapan:(B) Semoga ada rezeki untuk baby saya 🥰 perlindungan kebocoran yang sempurna (Tanpa pewarna melindungi bayi anda daripada mendapat ruam yang teruk pada kawasan sentuhan kulit.🥰❤️ #theasianparent_my #Applecrumby IG: soleha_jasni

The answer is : B The best diapers everrrrr , we have been searching for a good diapers for my baby . And i know applecrumby is the best choice i’ve made . Everything is satisfying 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 My ig : theamaleen

Bismillah Semoga Ada rezeki 🤲🏻 Jawapan : Bungkusan B ✨ Semoga ada rezeki untuk baby saya yang bakal lahir bulan 1 nanti . Amiiin Instagram : norhaishah_ Done Follow : @theasianparent_my Done Follow : @applecrumby.official