Lampin Bayi AppleCrumby Untuk Dimenangi!

Calling to all mommies! Kami mencari 3 pemenang bertuah untuk bawa pulang Applecrumby® SlimDry EasyDay Tape Diapers! Sertai di sini hari ini: https://community.theasianparent.com/contests

Lampin Bayi AppleCrumby Untuk Dimenangi!
164 Các câu trả lời

Bungkusan A. Lampin pakai buang Applecrumby ini merupakan antara brand pampers baby terbaik di pasaran.  Mampu menampung sehingga 30x berat cecair sebab kuasa serapannya antara yang paling kuat berbanding pampers lain di pasaran.  Cara untuk tanggalkan juga mudah, hanya perlu koyakkan di bahagian sisinya.  Selain itu, dilengkapi dengan jalur indikator yang akan bertukar menjadi warna biru  apabila lampin anak anda perlu ditukar.  Bahagian pinggangnya juga boleh diregangkan sehingga 360 darjah dan selesa dipakai walaupun dalam tempoh yang lama.  Bagusnya lagi, dilengkapi dengan perlindungan kebocoran dan disebabkan produk ini tidak mempunyai sebarang pewarna. Pampers ini juga tidak akan menyebabkan kulit si comel terkena ruam.

Jawapannya Bungkusan B : SLIMDRY EASYDRY DIAPERS . Lampin bayi yang direka khas untuk bayi yang mengalami kulit sensitif dan normal, bahan-bahan yang digunakan semuanya adalah organik , selamat untuk bayi , penyerapan yang bagus dan keselesaan adalah keutamaan, dan anti bocor, selesa sepanjang hari dan kering sepanjang hari. Lampin yang direka khas dan dijamin no1 untuk kegunaan ibu dan bapa tanpa merasa risau sepanjang hari apabila digunakan diluar rumah dan dimana sahaja berada.

Bungkusan A : SlimDry EasyDay Diapers. Untuk kegunaan waktu siang. Dry sehingga 12jam. Anak pakai pun selesa. And yg paling penting tak bocor walaupun penuh. Penuh pun still kering 😍 mamy love dengan cutting diapers yg ni. Besar dah selesa .. sesuai untuk anak mamy yg bambam hehe yg paling penting tak perlu nk tukar kerap. Kalau p jalan. Diapers ni the best ❤️ kalau untuk pakai malam lagi best. Beli yg warna pink tu! Tak perlu tukaq langsung. Mamy dah test kat anak 🥰

JAWAPAN: BUNGKUSAN A 👶🏻 Saya suka pakai AppleCrumby berbanding jenama lain sebab diapers dia mempunyai sistem penyerapan yang mampu menyerap air kencing selama 12 jam. Jadi saya tak perlu risau untuk anak tidur lebih lena. Diapers dia juga sangat lembut dan selesa dipakai oleh anak saya. Tidak menyebabkan sebarang kesan kerengsangan pada kulit anak, dan yang paling penting kualiti sangat premium dan harga berpatutan ❤️

Jawapan Bungkusan yang sebenar adalah A ✓ SlimDry EasyDay Diapers daripada AppleCrumby ni serius bes korang. Nampak je nipis tapi tahan lebih lama dan tak mudah bocor sebab ada daya penyerapan yang maksima untuk memastikan dalam kering sentiasa. Paling suka sebab lembut je macam kulit bayi. Anak selesa ibu pun gembira sebab kualiti nya terpaling menang di hati lah. Love sangat produk daripada AppleCrumby ❤️

Jawapan : Bungkusan A sukaa sgat2 pakaiikan anak applecrumby nii sebab sgat lembut dan tak bocor. sangat sesuai untuk kulit bayi yang sensitif. Tapii sekarang anak sulung dahh free diapers last pakai applecrumby masa anak 1tahun 8bulan. sekarang tengah tunggu hari utk anak ke2. in sha Allah bby kedua nii pon saya akan pakai applecrumby. semoga ada rezeki saya untuk menang 🥰

Jawapan: Bungkusan A Lampin Bayi AppleCrumby best disposable diapers in the market (hold up to 30x its weight in liquid!), 100% chlorine free, ultra-slim 2mm thickness and ultra absorbent & unique moisture lock-in technology. No Fragrance, Toxic Dye, Asbestos, DEHP, Phthalates, Heavy Metals Latex (fully certified). 🥰🥰🥰❤️❤️❤️

Jawapan: Bungkusan A Saya ingin jadikan Applecrumby Slimdry Easyday Tape Diapers sebagai pilihan pertama bayi saya. Bagi saya memori pertama adalah saat yang berharga, terutama saya bakal melahirkan anak pertama saya, dan saya ingin ciptakan memori pertama bayi pertama saya bersama Applecrumby.

Jawapan saya : Bungkusan A ✨Semoga ada rezeki anak saya yg bakal lahir nanti untuk mencuba Lampin Bayi AppleCrumby 😍 ✨Thank you the asian parents & AppleCrumby for this giveaway ❤️🥰🫶🏻 Done Follow ig: @applecrumby.official dan @theasianparent_my My ig: @Nor Marsilah Marjunet

Jawapan saya : Bungkusan A ✨Semoga ada rezeki anak saya yg bakal lahir nanti untuk mencuba Lampin Bayi AppleCrumby 😍 ✨Thank you the asian parents & AppleCrumby for this giveaway ❤️🥰🫶🏻 Done Follow ig: @applecrumby.official & @theasianparent_my My ig: @Nor Marsilah Marjunet