kantung Tak nampak

Hello mummies.. check urine dpt double line. Jumpa o& g confirm 5 weeks .. buat scan ultrasound Tak jumpa kantung.. Dr bagi obical & duphaston utk 2 minggu.. buat blood test tgk tunggu result .. Tak pernah ada bleeding .. 1st pregnancy.. normal ke Tak jumpa kantung in 5 the week ? Risau

23 Các câu trả lời

Masih awal. Saya first scan pun tk nampak masa tu 4weeks. 6w3d scan alhamdulillah terus nampak dan dgr heartbeat. Positif je sis.