Jumpa doktor double line ,tapi line kedua samar²

Assalamualaikum . saya nak tanya .. Saya check dekat klinik dua minggu lepas . urine test double line ,tapi line kedua samar² . doktor cakap kemungkinan besar pregnant dan scan xnampak apa2. sbb baru nak membentuk segumpal darah . tapi mggu ini saya ada buat urine test sendiri . result negatif tapi sintom pregnant memang banyak saya lalui ..Haid saya jenis x teratur . Saya last period Awal bulan 8 . Adakah saya pregnant atau x ??

2 Các câu trả lời

cuba test guna clearbluedigital , keptsan 99% tepat .. Cbd ni 4hari seblm period pun dah keluar result pregnant , kalau dia tlis not pregnant tu mkna nya mmg x lah tu ..

4y trước

Klu clear bluedigital tu blh dpt taw ke bape minggu pregnant?

Simptom period pun kadang sama macm mengandung sebab dua dua main hormon