Klinik Kesihatan Antenatal Check Up

Hi mummies, anyone knows what time should I reach at klinik kesihatan for the very first time for antenatal check up? I'm planning to do both at private and gov. Any idea what are the docs that I need to bring?

43 Các câu trả lời

hai sis, kalau gov,1st time preg mesti bawak sijil nikah(ori n potostat). n biasa nya kalau kat poliklinik tu ada hari tertentu je diorang aturkan untuk buat pendaftaran buku pink tu. sis boleh kol klinik dahuluk tanya hari bila boleh buat buku pink or boleh jugak terus g klinik kalau kebetulan hari tu boleh buat untung lah.kalau tak terpksa pergi lgi hari yang sepatutnya.