excited

mula2 masa dah trimester ketiga sy sgt2 excited utk beranak secara normal smpai sy dah set dlm minda sy apa2 sakit sy akan tempuh juga..tp perancangan Allah sebaik2 perancang sy mmg xtahan kena induce ,kena tahan dlm wad 3 hari tiap hari nangis rindu suami ..bila dah masa kena induce 5 x tu,mmg sgt2 xtahan suami pula ada disisi masa tu ,last2 minta ceaser sedangkan ctg baby masih okey tp sy fikir sy yg mmg xlarat contraction dtg tiap saat bila masuk induce drip..sy xkisah apa org ckp sy ni lembik kah,xtahan sakit kah,yg penting kita yg merasa sakitnya tu lg2 anak pertama no experience langsubg..sy meluah ni sbb ada yg pertikaikan sy kenapa ceaser lg2 nurse dlm labor room yg xhbis2 mngumpat sy dr awal contraction smpai la kena ceaser..hummmm

1 Trả lời

Sakitnya sampai 5x induced..jalan masih xbuka ya? Sy 2x induced pun rasa sakit sesangat..sy mmg awal2 dh bgthu nk ambk epidural.. Sukatilah org nk ckp apa pun..bdn kita bukn bdn dorg.. Ingt caesar xsakit ka... Abaikan ja ea awk..

4y trước

yup xsangka sakit dia mcmtu sekali..mcm nak patah semua tulang2 ni..tu pun doc nak tambah lg induce drip 2 dos..sy xsanggup dah smpaikan sy terus minta ceaser sbb sy dah xde tenaga utk meneran dah..minta air masak dgn nurse langsung xdiendahkan ..nasib ada sister yg bg sy air masak ..pengalaman paling terburuk sy di hosp banting selangor..tu baru kat dlm labor room dah masuk wad selepas bersalin pula pgai nurse dia lg hebat siap marah2 lg kita ni xde air susu hmmm