tiada tanda nak beranak

hi smua. sy dah 39w3hri. rabu dh kena serah diri sbb sy gdm. kalau boleh taknak kena induce. sy takde apa2 tanda lg. boleh share tips x utk cepatkan proses turun tnda dan beranak? sy dah tak larat😢 tq smua💕#seriusnanya #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

jln itik, bykkan jalan, snaman kupu2, snaman pusingkan bdn smbil kaki bersila (tapak kaki bertemu tapak kaki)..sy pn bru nk msuk 37w ada gdm on dc...pandai nsiht org😅 tp tula..sy share je apa yg sy baca..hrp Allah mudahkan urusan kita.bsalin tnpa induce