Mual

Mual2, pening, tak selera makan walaupun lapar. Ada solution ke mommies? Takut la nak gi klinik mext week. Takut kena marah sebab berat turun. Sebab berat senang turun ?

10 Các câu trả lời

Makan buah sis.. Kalau Boleh minum susu, minum je.. Saya masa awal2 preggy memng alahan teruk sis.. Tak lalu makan and muntah terus.. Then saya makan buah jambu+tembikai susu sejuk2, lepastu air saya tukar jadi ribena mix berry(masam2 sedap tak rasa nak muntah) minum whitout sugar tau😁 lepastu masuk 4bulan dah okey sikit alahan saya minum susu farmfresh coklat dngn low fat.. Sis juga kalau boleh minum air masak ye,, jgn smpai kene kencing tK lawas atau kencing kotor.. Saya kene kencing tak lawas and air kurang dlm badan sebab alahan muntah2.. Then doc masukkan hospital 😣 tapi alhamdulilah sekrng dh okey tinggal tunggu hari je ni😁