Mual

Mual2, pening, tak selera makan walaupun lapar. Ada solution ke mommies? Takut la nak gi klinik mext week. Takut kena marah sebab berat turun. Sebab berat senang turun ?

10 Các câu trả lời

Makan buah buahan, asalkan jangan perut kosong. Macam saya, masa 1st trimester bukan saja turun berat badan, malah kena gastrik. 😖 Sakit gastrik tu tak terkata. Jalan terbongkok2. Start tu, tak selera macam mana pun saya akan makan juga. At least, buahan buahan, biskut, susu