Mual

Mual2, pening, tak selera makan walaupun lapar. Ada solution ke mommies? Takut la nak gi klinik mext week. Takut kena marah sebab berat turun. Sebab berat senang turun ?

10 Các câu trả lời

Normal berat turun klau first trimester sbab alahan. Sy start ada alahan msa kandungan 6 weeks. P buka buku msa kandungan 8 weeks msa tu berat sy tinggal 41 kg. Berat seblum prgnant 44kg. Lps alahan hilang berat terus naik p 47 kg. Nurse xmarah pun sbab memang ada alahan cuba dia nasihat mcm mna sekli pun xda selera mkn tetap kena pska diri utk mkn demi baby.