Morning Sickness

Hi mommys, macam mana nak kurangkan morning sickness eh? Bangun tidur je mesti pergi bilik air muntah muntah sampai tak larat nak buat apa-apa. Sekarang pun rasa nak muntah je, bau badan/baju husband baru kurang sikit rasa nak muntah tu. Takkan nak kena melekat je dengan husband, huhu.#advicepls #mommybuntu

1 Trả lời

makan benda yang manis/masam. insyaAllah kurang . tp kalau masih jugak, tahan je. saya pun mcmtu jugak dulu, takleh bau nasi. takleh bau itu ini. haih. smpaikan suami saya pun dah pening haha